It is currently Wed Apr 23, 2014 2:05 pm

device capacitance

device capacitance

Postby jane_shawn » Tue Jan 24, 2012 11:09 pm

In T-Spice, are there any way to calculate total device capacitance in same node?
jane_shawn
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 24, 2012 11:09 pm

Re: device capacitance

Postby Sushmita » Wed Jan 25, 2012 9:47 am

You can accomplish the task by adding the following command into the input deck.

.options captab=true

It will list the capacitance for each node in the log file.
Sushmita
 
Posts: 76
Joined: Fri Jul 08, 2011 10:31 am
Location: Monrovia CA


Return to Schematic capture with S-Edit, Simulation with T-Spice & Waveform viewing/editing with W-Edit

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 35 on Thu Jan 09, 2014 2:15 am

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login Form