It is currently Wed Apr 23, 2014 7:57 pm

Exclude simulation commands during SPICE export

Exclude simulation commands during SPICE export

Postby story_teller » Thu Jun 07, 2012 8:39 pm

I want to exclude simulation commands during SPICE export. How can I do it?
story_teller
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 24, 2012 11:03 pm

Re: Exclude simulation commands during SPICE export

Postby vivek_sk » Thu Jun 07, 2012 8:40 pm

File > Export Export to SPICE has an option "Exclude Simulation Commands" which needs to be checked for exporting only circuit information to netlist
vivek_sk
 
Posts: 4
Joined: Tue Jan 24, 2012 10:58 pm


Return to Layout using L-Edit

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron

Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 35 on Thu Jan 09, 2014 2:15 am

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Login Form